: Boje i lakovi >> Boje za zidove >> Unutarnje boje >> Alpina Deckweiss

  • Cijena138.90 Kn
15L

Alpina Deckweiss

Akcija Alpina Deckweiss u DAi DA trgovini

Bijela boja dobre pokrivenosti, namijenjena za unutarnje zidove i stropne premaze koji nisu izloženi velikim opterećenjima. Zahvaljujući lakoj obradivost i prikladna je za racionalno nanošenje na velikim površinama. Razrjeđuje se vodom, neškodljiva je za okoliš. Može se tonirati u svijetlijim nijansama.

Potrošnja: 15 lit je dovoljno za 110-110 m2. 

Proizvođač: CAPAROL d.o.o.

Akcija Alpina Deckweiss u DAi DA trgovini

 
VELIKA JESENSKA AKCIJA 15 L samo 125,00 KN/kom

Alpina je već desetljećima jedna od najpoznatijih robnih marki te najprodavanija „Do It Yourself“ boja u Njemačkoj, dok je i u ostatku Europe prepoznata kao jedan od vodećih brandova boja, lakova i lazura. Godišnje se Alpina bojama premaže preko 100 milijuna m2 zidnih površina što odgovara veličini od otprilike 30.000 nogometnih igrališta. Smatramo da je to sjajna referenca za ovu još relativno novu boju na hrvatskom tržištu!

alpina. Iskoristite jesensku veleprodajnu akciju unutarnje boje Alpina Deckweiss i osigurajte svoju količinu ove kvalitetne bijele boje po neponovljivoj cijeni već danas!

Bijela boja dobre pokrivnosti, namijenjena za unutarnje zidne i stropne premaze koji nisu izloženi velikom opterećenju. Zahvaljujući lakoj obradivosti prikladna je za racionalno nanošenje na velikim površinama.
Potrošnja: 15 l je dovoljno za ca. 100-110 m2

ALPINA DECKWEISS 15 l = 125,00 kn/kom

Povratak