• Cijena15.80 Kn
350 g

Belinka-Akril kit

Belimka kit za drvo

kvalitetan popravak nepravilnosti na drvu

Belinka kit za drvo je jednokomponentno obojeno disperzijsko sredstvo, namijenjeno korekciji manjih nepravilnosti i neravnina na drvu. Na raspolaganju je u šest nijansi boja: bijela, smreka, bor, hrast, bukva i mahagonij.

• brzo se suši
• šest različitih nijansi

Upute za uporabu

Belinka kit za drvo nanosi se na suho i čisto drvo, s kojeg mora biti uklonjena prašina te bez ostataka boje. Nanosi se lopaticom načinjenom od nerđajućih materijala tako da se zapune sve neravnine na drvu. Nijansa kita odabire se prema boji drva koje se obrađuje. Djelotvoran je za neravnine i nepravilnosti do dubine 1 mm. Pri radu s kitom u debljini 1 mm jedan kilogram kita dovoljan je za 1 m2 površine. Alat operite vodom nakon uporabe.

Nakon 4 sata kit možete brusiti i površina je pripremljena za daljnje bojenje.
Izbrani lazurni premaz ili prekrivajuća boja nanosi se zajedno s pripadajućom temeljnom bojom na pobrušenu i pokitanu površinu, s koje mora biti uklonjena prašina.
Ako poštujete upute za uporabu, mjesto kitanja pri premazivanju s prekrivajućim bojama neće biti vidljivo.

Ako želite koristiti lazurne premaze, nakon prvog nanošenja lazure pokitana će površina ostati lagano matirana, ali se po nanošenju drugog sloja stupanj sjaja na cijeloj površini izjednačava. Mesto kitanja može ostati vidljivo, a koliko i kako ovisno je o boji drva, nijansi izabranog kita i lazure te veličini površine zapunjene kitom.

Link: belinka

Povratak