: O nama >> LOTUS PERFEKT

LOTUS PERFEKT


Lotus perfekt savršena zidna boja

 

 
 
LOTUS PERFEKT- ekskluzivna robna marka GRUPE KOLOR za hrvatsko tržište !

Lotus Perfekt -ekskluzivna roban marka boje iz grupe KOLOR za Hrvatsko tržište U Samoboru je 30. svibnja održana svečana promocija nove robne marke za hrvatsko tržište pod nazivom LOTUS PERFEKT. Zajednički projekt GRUPE KOLOR koja okuplja preko 30 trgovačkih kuća i renomiranog europskog proizvođača JUB-a, predstavljenje putem poslovno-tehničke prezentacije u distributivno-edukacijskom centru tvrtke JUB Hrvatska.

Visokokvalitetan proizvod rezultat je jednogodišnje suradnje i razvoja prve robne marke za boju na hrvatskom tržištu koja će zasigurno u vrlo kratkom roku biti prihvaćen od strane tržišta s obzirom na perfektne odlike i konkurentnu cijenu proizvoda.

Tehničke karakteristike

Sam naziv robne marke, LOTUS PERFEKT, označava savršeno bijelu boju cvijeta lotus, a perfekt označava pet ključnih prednosti za kupce ovog proizvoda:

 

  • perfektno bijela boja, perfektno paropropusna,
  • perfektno pokrivna boja,
  • perfektna kvaliteta
  • i perfektno izdašna boja.

LOTUS PERFECT 12 LOTUS PERFECT 12Pred tridesetak polaznika prezentacije predstavnici proizvođača boja JUB, demostrirali su pokrivnost boje, te naglasili da je ovo proizvod koji zadovoljava sve najviše standarde Europske unije u proizvodnji boja. Grupa Kolor i JUB ovim su proizvodom europske kvalitete obogatili ponudu na hrvatskom tržištu, te se već od 01.06.2012. LOTUS PERFEKT može kupiti na prodajnim mjestima članica GRUPE KOLOR. (DA&DA trgovina).

Cijene i pakiranja boje