: Dekorativne tehnike >> Dekorativne tehnike za drvo >> Temeljni i zaštini premazi za dekorativne tehnike

Temeljni i zaštini premazi za dekorativne tehnike

Temeljni premazi Les decoratives

Prijanjanje, pokrivnost te dugoročna otpornost boje ovisi o kvalitetnoj pripremi podloge temeljnim i završnim zaštitnim premazima.

Temeljni i zaštitni premazi za drvo dekorativne tehnike Les Decoratives

 

 

 

Temelj za namještaj

Temelj za namještaj bijeli Temelj Za Namještaj Temelj Za Namještaj je temeljni premaz za primjenu u zatvorenim prostorima. Jednako ga dobro upijaju prethodno netretirane, obojene ili lakirane drvene površine Priprema podloge: Lagano pobrusite i otprašite površinu.

Nanošenje: Nanesite Temelj Za Namještaj kistom u smjeru godova, ukoliko su oni vidljivi. Suh je na dodir za ±30 minuta. Pričekajte ±3 sata prije nanošenja završnog premaza.

Nanosi se kistom 500ml = ±4m²

Temelj za specijalne podloge

Temelj za specijalne podloge pakiranje Temelj za specijalne podloge je temelj za vrlo glatke površine. Prianja na gotovo sve inače teško prionjive podloge: lakirano drvo, laminat, furnir, mediapan, staklo, nehrđajući čelik, aluminij, pločice, PVC, pješčenjak, polirani namještaj, porculan, zemljano posuđe, stare poliuretanske, epoksi i zapečene boje. Koristi se najčešće za kuhinje, radne pultove, stolove, i sl. Može se koristiti s akrilnim, glicerol-uljnim i alkidnim završnim bojama. Priprema podloge: Površina mora biti čista i suha (čelične površine je potrebno prethodno pobrusiti dok ne postanu blago hrapave). Lagano pobrusite i otprašite površinu.

Nanošenje: Dobro promiješajte prije upotrebe. Nanesite Temelj Za Specijalne Podloge koristeći kist ili valjak od velura sa nitima duljine 4-5 mm. Vrijeme sušenja je ±2 sata, a nakon toga lagano pobrusite površinu sa vrlo finim brusnim papirom. Pustite da se osuši još ±3 sata prije nanošenja završnog dekorativnog premaza.

Nanosi se kistom 500ml = ±7m²

Zaštita za obojeni namještaj

Zaštita za obojeni namještaj pakiranje Zaštita za obojeni namještajje prozirni akrilni premaz. Jednostavan je za nanošenje i zaštititi će namještaj od vode i mrlja. Dostupan je u četiri varijante tj. sjaja: mat, sjajni, zlatni i biserni. Koristite ga kao zaštitu na npr. Tendance Cuisine, Charme ili za bilo koju drugu boju ili premaz na akrilnoj bazi.

Nanošenje: Nanosi se kistom, u smjeru godova, ukoliko su vidljivi. Vrijeme sušenja na dodir je ±4 sata.

Nanosi se kistom 500ml = ±10m²

Zaštita - Zaštita za namještaj visoko otporna - pakiranje visokootporna za namještaj

Zaštita visokootporna za namještaj je satenski sjajna, bezbojna i periva. Iznimno je otporna na toplinu i abrazije te štiti površine od vode, alkohola, kave i kućanskih deterdženata. Može se aplicirati na sve naše boje i premaze te na sav namještaj prethodno obojan bojom na bazi akrila. Oprez: Da bi produljili vijek trajanja, izbjegavajte direktan kontakt s vrlo vrućim posuđem, ne čistite s abrazivnom spužvom i agresivnim deterdžentom koji sadrži izbjeljivač.

Nanošenje: Nanesite valjkom od velura s nitima duljine 4-5 mm prvi sloj zaštite visokootporne za namještaj razrijeđene s 5% vode. Nanesite zaštitu brzo i bez preklapanja slojeva na već nanesenim površinama, kako bi izbjegli nejednakosti. Vrijeme sušenja je 2 sata prije nanošenja drugog, nerazrijeđenog sloja istim postupkom kao i za prvi sloj. Vrijeme sušenja je 24 sata.

Nanosi se valjkom 500ml = ±10m²

 

temeljni premaz za dekorativnu tehniku na drvenom namještaju

Povratak