: Dekorativne tehnike >> Dekorativne tehnike za drvo

Dekorativne tehnike za drvo

Dizajnerske boje i premazi za namještaj i drvo

Kreativne tehnike francuskog proizvođača INITIATIVES  DECORATION za namještaj i drvo novi su proizvod u našoj ponudi. 

Dekorativne tehnike za namještaj i drvo Zagreb Primjeri restauracije namještaja Restauracija namještaja dekorativnim tehnikama Zagreb Restauracija namještaja, dekorativno uređivanje namještaja i stolarije dekorativnim tehnikama Les Decoratives

 

 

Svim dizajnerima namještaja, restauratorima, hobby majstorima (zapravo svima koji drvenom namještaju žele dati nešto više od običnog lakiranja) su interesantne iz razloga što se vrlo lako nanose, nude mnogo mogućnosti za dizajn i na hrvatskom tržištu nema sličnih proizvoda. Svaki proizvod  iz palete opisan je na zasebnoj stranici (vizualni  efekt kao i način primjene). U trgovini Da&Da možete dobiti sve dekorativne tehnike iz kataloga.
 

 

NAPOMENA: Profesionalcima koji se bave restauracijom i dizajnom namještaja nudimo posebne rabate. Za uvjete nazovite u trgovinu. 

Shabby chic kuhinja i blagavaonica, Shabby chic dekor bilo kojeg drvenog namještaja i druge dekorativne tehnike za drveni namještaj za samostalnu izradu potržite kod nas u centru boja i lakova Da&Da Sesvete.