: Dekorativne tehnike >> Les Decoratives kreativne dekorativne tehnike za uređenje interijera

Les Decoratives kreativne dekorativne tehnike za uređenje interijera

Dizajnerski premazi i boje za dekoraciju interijera - katalog Prelistajte katalog

Dizajnerski premazi i boje za dekoraciju interijera

Kreativne tehnike francuskog proizvođača INITIATIVES  DECORATION novi su proizvod u našoj ponudi.  Svim dizajnerima interijera su interesantne iz razloga što se vrlo lako nanose i na hrvatskom tržištu nema sličnih proizvoda. Zbog lake primjene interesantne su profesionalcima kao i "uradi sam majstorima". Svaki proizvod  iz palete opisan je na zasebnoj stranici (vizualni  efekt kao i način primjene). U trgovini Da&Da možete dobiti sve dekorativne tehnike iz kataloga.
NAPOMENA: svi kupci mogu besplatno (uz polog) unajmiti valjke za aplikaciju kreativne tehnike Primaire Empreinte (imitacija uzorka krokodila, pitona ili perja) Les Decoratives. 

 

 

Kreativne-tehnike-1 Kreativne-tehnike-2

 

 

 

 

Poštovani kupci,

kreativne tehnike Les Decoratives su dizajnerski premazi koji se vrlo lako nanose  i  predviđeni su za primjenu "URADI SAM". Za sve naše kupce koji ne žele sami izvoditi radove ili smatraju  da nisu dovoljno vješti možemo ponuditi educiranog profesionalca koji će stručno aplicirati dekorativni premaz. Molimo Vas da se obratite isključivo e-poštom na damir@da-da.hr sa naslovom "Izvođač za dekorativne tehnike", pa ćemo Vam mi preporučiti profesionalca koji može udovoljiti Vašim zahtjevima. Izvođača preporučujemo samo za kreativne tehnike kupljene u našem dućanu!