Brut de Terre

Brut de terre

Zemljani izgled premaza stvara dizajnerski ugođaj koji ujedinjuje prirodan i moderan stil.

  • Mat
  • Periv
  • 15kg = 15m2

Priprema podloge

Brut de Terre se može upotrijebiti na bilo kojoj čvrstoj, čistoj i suhoj podlozi. Nanesite sloj Temelja zidnog grubog Micro Granitee slijedeći upute na ambalaži. Ne primjenjuje se na zidnim tapetama.

Izgled zemlje nanošenje kreativne tehnike

 

 

 

Aplikacija

Unutar ambalaže nalazi se premaz i vrećica s prahom koju je potrebno umiješati u premaz. Koristite zaštitne rukavice. Najprije uspite prah iz vrećice u odvojenu posudu (čašu ili sl.) sa 200 ml vode. Promiješajte. Pričekajte ± 10 minuta, ponovno promiješajte pa ulijte mješavinu u Brut de Terre. Zatim sve dobro promiješajte do dna i uz rubove ambalaže, kako bi u potpunosti ujednačili nijansu premaza. Savjetujemo da koristite električnu miješalicu za boje i premaze.

Ovako pripremljen proizvod spreman je za upotrebu. Jednom pripremljen, mora se iskoristiti unutar 48 sati, a za to vrijeme čuva se u dobro zatvorenoj ambalaži. Svaki započeti zid oličite u cijelosti kako biste izbjegli eventualne razlike u nijansi.

Na pripremljenu podlogu nanesite Brut de Terre metalnom gladilicom (gleterom) nepravilnim poprečnim kretnjama. Ostavite ±30 minuta da se osuši te lagano ovlažite površinu spužvom (otprilike 2m² odjednom) i s gleterom izravnajte eventualne neravnine. Po želji možete postići dodatni efekt ukoliko mjestimično zagrebete zidnu površinu žičanom četkom dok je površina još vlažna. Pustite da se osuši ±24 sata.

Brut de terre -zemljani izgled premaza Brut de terre -zemljani izgled premaza

 
Video prikaz izrade dekoreativne tehnike Brut de Terre

Povratak