• Cijena: 239.40 Kn
  • Akcijska cijena: 191.52 Kn
* popust 20% do prodaje zaliha

HELLO – višebojan premaz

Hello  dekorativni premaz za zidove interijera 2

Hello je perivi akrilni mat premaz nježnih pastelnih nijansi sa dodatkom mikro granula u boji. Zidovima daje zabavan, mladenački stil. Bez mirisa, neškodljiv za upotrebu u interijerima. Spreman za uporabu. *Kratkotrajna ponuda - do prodaja zaliha!

Namjena: dekorativni premaz za zidove interijera

pogodan za uređivanje soba za mladež, dnevnih soba i svih drugih prostorija za ugodan boravak u njima. Proizvod Hello, pogodan je za samostalnu primjenu (uradi-Sam primjena).

Pokrivnost: 1 lit = 12 m²

Priprema podloge: Hello možemo nanijeti na podlogu koja je glatka, ravna, čista, čvrsta i suha. Na takvu površinu najprije nanesite jedan sloj Temelj Grubi Zidni Micro Granitee prema uputama na ambalaži. Nije za nanošenje na tapete. Maskirnom trakom zaštititi površine koje ne želite obojati.

Aplikacija na pripremljenu podlogu: Ručno dobro promiješati Hello prije upotrebe. Kratkodlaki valjak od velura prije upotrebe lagano navlažimo vodom. Hello nanosimo valjkom poprečnim kretnjama (naprijed-nazad pa lijevo-desno). U uglove Hello nanijeti kistom pa odmah zatim ujednačiti nanos sa valjkom. Valjak redovito prilikom nanošenja obilno umakati u Hello premaz i ne razvlačiti previše nanos valjkom. Jednom započeta pojedina zidna površina mora se i završiti bez prekidanja radi ujednačenosti nijanse na cijeloj pojedinoj površini.

Hello - dekorativni premaz za zidove interijera Hello - dekorativni premaz za zidove interijera

 

Vrijeme sušenja na dodir ±2 sata. Ako želite intenzivniju nijansu boje, nakon sušenja od ± 8 sati nanesite 2. sloj premaza Hello na isti način. Čišćenje: vodom. Hello se osim kratkodlakim valjkom od velura može nanositi i širokim kistom od kruće prirodne dlake (idealno sa Kist 120mm Bez Drške). Apliciranje vršiti pri temperaturama između 10 i 28°C

 

Ton karta - dostupne nijanse

U ponudi su dvije nijanse Goa i Ibiza

Goa Hello dada zgb Goa Hello Ibiza Hello dada zgb Ibiza Hello

 
Video prikaz aplikacije na zidove

sss

Povratak