: Fasade

Fasade

Dolaskom ljepših dana počela je i potražnja za fasadnim sustavima.

Fasade su dugotrajna zaštita građevina sa aspekta energetske učinkovitosti (kvalitetnom izolacijom kod izrade fasade smanjuju se troškovi grijanja), zaštite zgrade od propadanja i sl. Fasada također ima i značajnu estetsku funkciju u poboljšanju izgleda pojedinog objekta, te pojačava efekt pamćenja pojedine kuće, zgrade ili cijelog naselja, dakle pomaže nam i u snalaženju.

Odabir fasade za kuću - paketi 1m2

U velikoj i raznovrsnoj ponudi fasada složili smo i pakete najpovoljnijih fasadnih sistema na bazi 1m2 od svih proizvođača (Caparol, Samoborka, JUB, Röfix, Ceresit, Chromos - Zagreb, Chromos Svjetlost Lužani,  Murexin.

Trenutne akcije fasada

Iz naše ponude Želimo Vam skrenuti pažnju na SUPER AKCIJE u našoj trgovini, prodaja fasadnih sustava po najboljim komercijalnim uvjetima u hrvatskoj, najpoznatijih svjetskih i hrvatskih proizvođača fasada na hrvatskom tržištu.

Cijene dostave fasadnih sustava

Za svaku kupnju u našoj trgovini, pa tako i za kupnju elemenata izrade fasade u iznosu većem od 1000 kn vršimo besplatnu dostavu. Mjesta iz našeg okruženja u koja možemo besplatno dostaviti naručenu robu su: Sesvete, Zagreb, Vrbovec, Dugo Selo, Zelina, Velika Gorica, Samobor, Sveta Nedelja, Zaprešić, Bistra, Kerestinec, Zabok, Velika Mlaka, Sveta Helena i sva druga mjesta udaljena do 30-ak kilometara. Za sva ostala mjesta iz republike Hrvatske, molimo nazvati u trgovinu.