: Fasade >> Boje za fasade >> Akrilne fasadne boje >> FASENA-fasadna boja

  • Cijena330.90 Kn
15 L

FASENA-fasadna boja

fasena_fasadna_boja

FASENA Boja za fasade je disperzivna boja izrađena od kvalitetnog polimernog veziva i svjetlostalnih pigmenata. Odlične je prionljivosti, otpornosti na atmosferilije, alkalije, soli i industrijske plinove. Paropropusna je i svjetlootporna.

Razrjeđivanje

Razrjeđuje se čistom vodom.

Nijansiranje

Proizvodi se u bijeloj boji, ali primjenom Sustava za strojno nijansiranje “Chromos-Svjetlost” može se dobiti čitav niz nijansi iz naše Ton karte.

Primjena

FASENA je namjenjena zaštiti i dekoraciji novih fasadnih površina izrađenih od betona, produžene žbuke, vlakneno-cementnih ploča i slično, kao i za obnovu starih naliča na bazi akrilnih veziva u organskom otapalu ili disperzivnih premaza. Podloga na koju se nanosi mora biti čvrsta, suha i čista, po potrebi sanirana odgovarajućom žbukom. Preporuča se podlogu uvijek impregnirati SIMPRA univerzalnom fasadnom impregnacijom ili FASENOM razrijeđenim s vodom u omjeru 1:1.
Na osušenu impregnaciju FASENA se nanosi kistom, valjkom ili prskanjem, u dva sloja, razrjeđen s 5-10% vode. Može se nanositi na podloge čija je tempreatura od +5°C do +35°C, kad nisu pod izravnim utjecajem sunca.

Izdašnost

4-6 m2/l u jednom sloju, ovisno o upojnosti i hrapavosti podloge.
NE SMIJE SE SMRZNUTI!

Asortiman

Proizvodi se u bijeloj boji, ali primjenom Sustava za strojno nijansiranje "Chromos-Svjetlost" može se dobiti čitav niz nijansi iz naše Ton karte, uključujući i ton karte ostalih proizvođača, te RAL karta.

Pakiranje

   3L, 5L, 15L

Naziv Slika Opis Cijena (Kn) pdv (%)Ukupno (Kn)
FASENA-fasadna boja 2 L 50.08 25.00 62.60
FASENA-fasadna boja 5 L 110.00 25.00 137.50
Povratak