: Hidroizolacije >> Mapei >> MAPEI MAPELASTIC 24kg+8kg

  • Cijena718.00 Kn

MAPEI MAPELASTIC 24kg+8kg

MAPELASTIC 24+8

NOVO U PRODAJI - HIDROIZOLACIJE MAPEI

Dvokomponentni, visoko elastičan cementni mort za hidroizolaciju balkona, terasa, kupaonica i bazena, te zaštitu betonskih površina.


Područje primjene: Mapelastic se primjenjuje u unutarnjim i vanjskim prostorima za:
• hidroizolaciju betonskih spremnika za vodu;
• hidroizolaciju svih vrsta podova i zidova koji će se oblagati pločicama i proizvodima od kamena u prostorima s trajno ili povremeno prisutnom vodom i vlagom – kupaonice, tuš kabine, balkoni i terase;
• hidroizolaciju pregradnih zidova;
• visoko elastičnu zaštitu manjih dijelova betonskih konstrukcija i prefabriciranih betonskih elemenata koji su skloni deformacijama pod opterećenjima;
• hidroizolacijski - zaštitni sloj betonskih površina koje su izložene vodenim i kemijskim opretećenjima, kao što su soli za odmrzavanje, sulfati, kloridi, ugljen i sumporni dioksid.


Mapelastic nanesite u dva sloja ukupne debljine 2 mm na sazrele, čvrste i čiste površine podloga koje prethodno natopite vodom koja mora površinski oteći. Na podloge s vlaknastim pukotinama i/ili podloge s visokim opterećenjima, nanesite Mapelastic u dva sloja ukupne debljine 2 mm, tako da u prvi sloj utisnete mrežicu od alkalno otpornih staklenih vlakana Fiberglass Mesh.


POTROŠNJA: 1,7 kg/m2 za svaki mm debljine nanosa.

AMBALAŽA: 32 kg (komp. A 24 kg komp. B 8 kg).

NAPOMENA: VEĆE KOLIČINE PO NARUDŽBI

Povratak