: Boje za dječju sobu

Boje za dječju sobu

20.04.2013
Boje za dječju sobu

Boje za dječju sobu moraju biti pažljivo odabrane, jer dijete u sobi boravi dok spava, igra se, uči. Ako boja nije ekološki prihvatljiva, dijete će osjećati posljedice loše boje. Caparol nudi rješenje- Sensitiv boja za unutarnje radove, prikladna za sve prostore u kojima borave djeca, dječje sobe, bolnice, vrtići, škole, dječje igraonice i slično.

Sensitiv je boja za unutarnje radove visoke pokrivne moći, koja se sastojhi od materijala koji prolaze kontrolu štetnih tvari i alergena i ne sadrži nikakva sredstva za konzerviranje.


Ispitivanja u RWTÜV u Essenu potvrdila su da je "Sensitiv boja prikladna za alergičare. Receptura s kontrolom alergena, posebna čistoća sirovina i specijalni postupak proizvodnje garantiraju zdravu klimu u prostoru."


Sensitiv je na taj način idealno prikladan za sve osjetljive prostore, kao npr. dječje sobe, dnevne prostorije i spavaonice, ali i dječje vrtiće, škole i bolnice. Sensitiv ne sadrži konzervanse i proizvodi se u strogo kontroliranim higijenskim uvjetima.

Cijena boje za dječje prostore Sensitiv: Boja za alergičare

Povratak