Hidroizolacije

24.09.2014 Ljepota i ružnoća vode - hidroizolacije u Da-Da trgovini

Hidroizolacije SIKA, MAPEI, STIG i Koester uz količinski rabat. Poseban OBJEKT RABAT za virmansko i gotovinsko plaćanje uz kupovinu veće količine robe. Cijene su veleprodajne od proizvođača.

Opširnije

Industrijske PU boje i lakovi

12.08.2015 logo-2

Renner je jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača PU lakova i popratnih proizvoda za drvo. Koriste ga mnige talijanske i svjetske tvornice namještaja, i profesionalci diljem svijeta. 

Opširnije

Nova robna marka Grupe KOLOR - lazure za drvo

16.06.2015 TON KARTA_PERFEKT

Projektni tim Grupe Kolor osmislio je robnu marku – lazuru za drvo. Lazure pod nazivom PREMIUM DECOR, PREMIUM DECOR GLOSS, PERFEKTON I PERFEKTOP su visokokvalitetne lazure za drvo koje se mogu kupiti samo u dućanima članica Grupe Kolor.

Opširnije

Boje za dječju sobu

20.04.2013 Boje za dječju sobu

Boje za dječju sobu moraju biti pažljivo odabrane, jer dijete u sobi boravi dok spava, igra se, uči. Ako boja nije ekološki prihvatljiva, dijete će osjećati posljedice loše boje. Caparol nudi rješenje- Sensitiv boja za unutarnje radove, prikladna za sve prostore u kojima borave djeca, dječje sobe, bolnice, vrtići, škole, dječje igraonice i slično.

Opširnije

Skidanje hrđe

06.12.2012

FERROSAN se koristi u obrtu, industriji kao i u kućanstvima za obradu i odstranjivanje hrđe sa željeznih površina prije nanošenja antikorozivnog zaštitnog premaza. Ferrosan reagira sa željeznim oksidima na površini i pretvara hrđu u zaštitni sloj. Tako nastali sloj je kompaktan, a površina je na taj način izuzetno dobro pasivizirana prije nanošenja temeljnog antikorozivnog zaštitnog premaza. Skidanje hrđe link.

Zaštita i održavanje spomenika kulture

23.01.2012 Zaštita i održavanje spomenika kulture

Histolith, Caparol! Ovim programom, po prvi put, arhitekti, izvođači i restauratori imaju na jednom mjestu, na raspolaganju liniju proizvoda, koja može zadovoljiti sve njihove zahtjeve oko saniranja povijesnih građevina.

Opširnije

FASSADE A1 Ton karta: Sigurnost kroz NQG tehnologiju

23.01.2012 Fasade A1 ton karta

Ton karta FASSADE A1 izdvojena je kolekcija iz ton karte 3DSystem plus. Odabrane su isključivo nijanse sa kojima se postiže visoka postojanost tona pa su stoga idealno prilagođene fasadama.

Opširnije

Nano-Quarz-Gitter kvaliteta: Fasade vrhunske tehnologije

23.01.2012 Fasade vrhunske tehnologije

Caparolova NQG tehnologija budućnosti značajno smanjuje sklonost zaprljanju, dugotrajno štiti i čuva brilijantnost tona fasade.

Opširnije